Cari Duit dengan BLOG

ANDA MAHU PAKEJ PERMULAAN LENGKAP JANA WANG DENGAN BLOG?DOWNLOAD PERCUMA JERRR…
Bulan ini semakin panas dengan produk IM tempatan. Ada yang berbayar dan juga yang percuma.

Disini saya hendak kongsikan Pakej Tips Percuma dimana anda bakal memperolehi Panduan ini :
1. Panduan Affiliate Raja lelong
2. Panduan membuat blog dengan Blogger.com
3. Software Adobe Photoshop CS3
4. Pakej Tips percuma yang terdiri daripada:

a) Tarik traffik ke blog dengan widget feedjit.
b) Tip Kaspersky (guna percuma seumur hidup).
c) SEO Made Easy Guide.
d) Rahsia Menjana Pendapatan Dengan Google Adsense

Semua Tips / Panduan diatas adalah percuma. Anda boleh download di
http://pinurl.com/tku

Rugi jika anda tidak mendapatkanya. Sememangnya ianya percuma dan berbaloi untuk dimiliki.

Download percuma sekarang!!

125x125

Advertisements

Cari Duit dengan VEMMA

Salam dan Selamat Sejahtera…

Anda ingin cari duit lebih??Duit gaji anda tidak cukup untuk menampung kos kehidupan yang semakin meningkat sekarang??Jom bersama-sama saya menjana pendapatan lumayan setiap minggu..anda blh cari duit dengan VEMMA hanya dari depan PC atau laptop anda jerr…

Anda x perlu mnjaja atau mnjual produk,just promote website jer..Anda blh daftar secara PERCUMA di bawah group saya sekarang..Anda jgn risau,anda akn dibimbing sehingga berjaya…

Klik di bawah sekarang untuk tempah kedudukan anda dalam group saya..

bannerVemmaIklan

Buat Duit dgn Youthsays…

Hai…

Sihat ke smua?Kat cni saya nk kongsi satu lgi cara buat duit secara PERCUMA iaitu melaui YOUTHSAYS..

Senamg je cara nk dapat duit, just jawab survey je..lps tu promotekn link anda kat kwn2 anda..anda akn dpt income sampingan gak..

Cara nk sertai YOUTHSAYS ni sng je…Daftar je secara PERCUMA kt bawah ni..

http://youthsays.com/go/cgt

opinion-21

Atau pun anda blh klik je kt banner YOUTHSAYS kt atas ni…tak rugi pun klu anda join benda ni cos anda x pyh byr ape2..saya jamin mmg anda xkkan di charge walau satu sen pun…tp anda akan dibayar untuk setiap survey yg anda jwb…sronok kan?he3..

Apa tunggu lagi,daftar la cpt…Semoga berjaya…

HQ VEMMA

Di bawah ni adalah HQ Vemma kt Petaling Jaya..Sape2 yang berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang bisnes Vemma ni, blh la datang ke HQ Vemma setiap hari SELASA dan SABTU….

Selasa: 8.30 mlm

Sabtu: 10.00 pagi

Belajar dan ketahuila cara2 menjalankan bisnes VEMMA secara online dan cara2 promosi website menggunakan kuasa internet secara PERCUMA.

vemmahq2

vemmahq1_

 

vemmahq6

Vemmatrition Sdn. Bhd. (713201-U) (AJL931611)
23-3, Block D, jaya One,
72-A Jalan University,
46200 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan.

VEMMA..Terbaru di Malaysia

Anda tahu apa itu VEMMA?
BARU DI MALAYSIA….. PASTI BERGEGAR.. TERBUKTI DI USA dan 57 negara
 
Ia adalah program online business melalui internet. Ianya telah lebih 13 tahun di USA dan baru membuka office di Malaysia. Kebanyakkan leader2 di Malaysia berdaftar kepada downline USA setahun yang lalu. Semua leader2 telah memperolehi pendapatan lebih USD2000/seminggu. Semua proses pendaftaran, latihan dan penghantaran adalah melalui Internet. Jadi anda boleh berniaga 24 x 7 dan dimana-mana sahaja di 57 negara.
 
 
Pertama, anda lihat e-mail terdahulu, anda dah dapat temporary ID dan password. Masuk laman www.vemmabuilder.com dan masukkan id tersebut. Di dalam website tersebut ada menceritakan step-step seterusnya sehingga anda join dengan sekurang-kurangnya membeli 1 pack vemma product. Setelah itu anda diberikan web site percuma untuk di iklankan keseluruh dunia. Product ini adalah daripada jus manggis yang paling bagus untuk antioksidan in the world diakui lebih 350,000 pakar dan doktor. (Product USA), billion company.
Product ini boleh menyembuhkan lebih 200 jenis penyakit kronik seperti, cancer, kencing manis, darah tinggi, jantung, migrane, awet muda, hepatatis A dan banyak lagi.. www.vemma.com Anda akan diberikan percuma downline dengan banyak sekali untuk 1 line daripada upline2 anda kerana ianya ada 2 line sahaja sistem matrik. tugas anda cuma  hanya mengiklankan sahaja website anda. Ia baru membuka office di Malaysia dan berlesen AJL, dan telah lebih 10 tahun di USA.Ramai ahli2 baru dah memperolehi pendapatan lebih USD1000/week. dan ada yang mencecah USD3000/week. Anda bagaimana? Bertindak sekarang kerana anda adalah ahli-ahli yang terawal..

Daftar PERCUMA sekarang!!!

http://www.infovemma.com/ilah

Bagaimana Menjana Pendapatan Dengan Mudah2u.com

Dengan mendaftar dan membeli mana-mana pakej di Mudah2u.com, anda akan dibekalkan dengan 1 laman web peribadi (www.Mudah2u.com/username-anda) . Dengan mempromosikan laman web ini, anda diberikan agihan keuntungan di atas. Ada 2 jenis keuntungan :

1. Insentif TAJAAN TERUS
Pakej A = RM10.00
Pakej B = RM20.00
Pakej C = RM40.00

Contoh Kiraan Pendapatan Anda #1:
Jika sehari, anda hanya menaja 2 orang sahaja sehari
membeli Pakej A!

Hari

Pembeli

Insentif ANDA

1 hari

2 orang x RM10

RM 20.00

Seminggu

7 x 2 x RM10

RM 140.00

Sebulan

30 x 2 x RM10

RM 600.00

 

 

 

2. Insentif aras berkumpulan

Bonus Kumpulan

Agihan (RM)

Jumlah (RM)

L-1

5

5.00

25.00

L-2

25

4.00

100.00

L-3

125

1.00

125.00

 

250.00

JUMLAH BESAR = RM 850.00

Contoh Kiraan Pendapatan Anda #2:
Jika sehari, anda hanya menaja 5 orang sahaja sehari
membeli Pakej C!

Hari

Pembeli

Insentif ANDA

1 hari

5 orang x RM40

RM 200.00

Seminggu

7 x 5 x RM40

RM 1400.00

Sebulan

30 x 5 x RM40

RM 6000.00

 

 

 

 2. Insentif aras berkumpulan

Bonus Kumpulan

Agihan (RM)

Jumlah (RM)

L-1

5

10.00

50.00

L-2

25

5.00

125.00

L-3

125

5.00

625.00

 

800.00

JUMLAH BESAR = RM 6800.00

RENUNGAN : Bukankah pendapatan sampingan ini cukup untuk anda membayar bil elektrik, bil air, bil telefon, top-up kredit handphone, keperluan anak-anak dan lain-lain?

Hanya dengan kenalkan kawan-kawan kepada web anda! Cukup mudah! Tiada produk nak bawa atau kena maintain setiap bulan. Modal cuma sekali sahaja!

Fikirkanlah…

Daftar Sekarang!!!

http://www.mudah2u.com/ilah86

Buat Duit Dengan Survey

Salam…

Apa khabar semua?Harap2 sihat la yer..hari ni saya nak kongsi satu lagi cara buat duit di internet..PERCUMA je…buat duit melalui survey..

Senang je kan?Jwab survey,dapat duit..he3…Xpayah kua modal pun…Klu anda semua berminat, blh la trus create new account kt banner A.W. Survey kt sidebar blog ni…

Selamat mencuba yer..x rugi cba benda free..he3

K la…ad keje ckit ni,lain kali saya sambung lagi…:)